Handels- og leveringsbetingelser

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, og tekniske fejl. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, pga. udsolgte varer eller lign. hører du fra os inden for 2 hverdage.

Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige div. kreditkort eller Dankort. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,00, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Racingdenmark eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Racingdenmark. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Maesttro, MasterCard.

kreditkort

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Ved levering indenfor EU angives alle priser inklusive alle afgifter, told mm.

Gældende for Norge skal køber selv afholde udgiften til toldbehandling.

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi dine indkøbsvaner, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind via hjemmeside med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Betaling for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan naturligvis aldrig trækkes et større betaling, end det du har godkendt ved købet.

Fragtfri levering

Alle produkter som bestilles og betales på racingdenmark.dk leveres fragtfri (ved samlet køb over kr. 500,-) i Danmark. 

Skal du have sendt vare til Grønland, Bornholm, Island og andre destinationer hvor anden transport indblandet, bliver fragten en anden. Kontakt os for nærmere info. 

Lagerførte produkter leveres til virksomheder indenfor få dage, til virksomhedens adresse som angives ved ordreafgivelse.

Lagerførte produkter leveres til private indenfor få dage med DAO eller Postnord  i Danmark.

Alle leveringer afsendes på den dato som er angivet i ordrebekræftelsen, hertil skal tillægges 1-3 dages transporttid.

Ang. lagerstatus:
Der kan forekomme udsolgte varer, som ikke fremgår af webshoppen, da vores lager optælles pt. manuelt. Varerne skaffes hurtigst muligt hjem fra vores leverandører. Der tages forbehold for udsolgt varer hos leverandør. Tilbudsvarer kan være udsolgt - i dette tilfælde giver vi besked hurtigst muligt.

Reklamationsret

Når du handler  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

Running Store Racingdenmark

 J.M. Mørksgade 1

8000 Aarhus

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores RMA skema. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du betaler selv fragten retur uanset om du ønsker refundering eller ombytning. Hvis det er ombytning, så betaler Racingdenmark selv fragten retur til dig.

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos RACINGDENMARK.DK, har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den, på den angivne adresse.

Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du kan også give fysisk fremmøde på vores lageradresse, og der returnere varen og fortryde købet.

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til det betalingskort, som er anvendt ved bestilling. Beløbet overføres hurtigst muligt efter varen er modtaget retur og checket af.

 

Varen returneres for egen regning til vores adresse:

Running Store Racingdenmark

J.M. Mørksgade 1

8000 Aarhus

Varen må ikke sendes til pakkeshop.
Husk at vedlægge note med beskrivelse af hvad du ønsker (Ny vare, anden størrelse, penge tilbage)