Om os

Racing denmark webshop - med letvægtsudstyr til trail og terrænløb

Dedikeret til løb i naturen

Vi har samlet et udvalg af optimalt udstyr til løb. Produkterne er nøje udvalgt og er ofte prisvindende for design og innovation.  Shoppen er kraftigt inspireret af udstyr til ”Mountain Marathon” Ultra og Trailløb. Derfor finder du gennemtestet, let og holdbart udstyr i til løb i naturen her i shoppen.

Vi kan med stolthed sige at vi har lavet aftaler med leverandører af verdens letteste grej. Hvad med fx rygsæk+telt+sovepose samlet vægt 1365gram! Det kan kun lade sig gøre, fordi vi kan tilbyde de mest innovative brands, der har fokus på udvikling og optimering ned i mindste detalje.

Med over 20 års erfaring med salg af outdoor produkter og 15 års erfaring med outdoor events, kender vi produkterne, outdoor-branchen og ikke mindst behovet for top-produkter. Vi har købt produkterne ind fra et væld af forskellige brands og sikrer dermed det bedste af det bedste til jer.

Velkommen til en målrettet webshop med produkter og service i særklasse.
Racingdenmark

Brands: 
HOKA, Altra, Mizuno, Nike, Saucony, Brooks, La Sportiva, Extreme Food, Fire-Mable, Inov8, Klymit, Lifesystems, Nordisk, NXM, OMM, Petzl, Salomon, Silva, Squeezy, Trimtex, Yeti og mange flere.