Vilkår for deltagelse

Vilkår for deltagelse i et Racingdenmark løb/event

Nedenstående vilkår og betingelser gælder når du tilmelder dig og deltager i et Racingdenmark løb.

Du handler med
Racingdenmark
Nørrevænget 5c
8600 Silkeborg
+45 53501600
CVR: 26190894
Info@racingdenmark.com

Persondata og fortrolighed

Du køber et startnummer i dit navn. Det er dermed personligt.
Det er muligt at overdrage et startnummer til anden person. Prisen er 50,- i ekspeditionsgebyr.

For mere information om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer persondata, henviser vi til vores privatlivspolitik

Brug af mediemateriale

Til Racingdenmarksløb yder vi en del service ved at tage billeder, videoer af deltagerne. Alt materiale bliver offentligt tilgængeligt og må ikke benyttes af andre end Racingdenmark til kommerciel brug. Som deltager accepterer du også at du kan indgå i Racingdenmarks marketingsmateriale. Du kan til en hver tid bede om at få et billede slettet. Vi benytter oftest social media platforme, som Facebook, Twitter, Youtube, Snapchat mm.
For tilladelse til brug af fotos, kontakt venligst Racingdenmark på info@racingdenmark.com

Hunde og udstyr

Vi frabeder os deltagelse af hunde og pladskrævende udstyr (fx trækvogn)

Tidsgrænse

Der er tidsgrænser og/eller cutoffs til vores løb. Er man uden for tidsgrænsen udgår man.

TILMELDINGSBETINGELSER

Bekræftelse og kontrol af tilmelding

Umiddelbart efter tilmelding modtager man en ordrebekræftelse via e-mail.
Vores tilmelding kan foregå via 3 part som fx Sportstiming.

Sikkerhed i forbindelse med online tilmelding

Vi benytter Sportstiming:
Betalingssystemet i Sportstimings Internetbutik er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af Nets/Teller/Bambora) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingmodulet varetages af www.epay.dk Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.

Betalingsmuligheder
Når du tilmelder dig et løbsarrangement, kan du betale med Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Mobile Pay.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har udbyderen, her Racingdenmark, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen.

ANSVAR, FEJL OG MANGLER

Helbred

Som deltager er det dit ansvar at sikre dig at dit helbred er i orden til at deltage i løbet/distancen.

Ansvar

Som deltager i et Racingdenmark løb er du indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives Racingdenmark. Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Aflysning og force majeure

I tilfælde af Force Majeure, eller at politiet/myndighederne fraråde at færdes ude, er der ikke mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Forbehold for fejl og mangler

Racingdenmark tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.