Aarhus100 Distancer

HIKE - 6 Km / 12 Km
En flot vandretur, 6 eller 12 km Hike er for hele familien. Ruten følger den spektakulære kyststrækning syd for Aarhus og er en god blanding af brede stier, smalle spor, skov og strand – en rute alle kan være med på. Du får en tid i mål men denne Hike oplevelse er ikke en konkurrence på tid.
Rute og GPX info: https://connect.garmin.com/modern/course/28158597

TRAILFUN - 6 km 
En oplevelse for alle, 6 km trailfun er en sjov oplevelse med andre. Ruten følger den spektakulære kyststrækning syd for Aarhus og er en god blanding af brede stier, smalle spor, skov og strandløb – en rute alle kan være med på.
Rute og GPX info: https://connect.garmin.com/modern/course/28158597

TRAILSPEED - 12 km 
På denne distance kan du virkelig teste dig selv i sporet - et smukt trailløb med fokus på flow og fart. Ruten følger kysten og byder på Aarhus’ bedste terræn – skov, strand og en eminent udsigt over bugten.
Rute og GPX info: https://connect.garmin.com/modern/course/28158671

TRAILCHAMP - 25 km
Denne distance er god for dig der kan lide en udfordring. På de 25 km kommer du langt omkring og oplever mange typer af underlag. Alt fra sand, sten, grus og lidt mudder. Så hvis du kan klare en halvmarathon, er dette den oplagte udfordring at tage. 
Rute og GPX info:https://connect.garmin.com/modern/course/28158729


ULTRATRAIL - 60 km (Final distance opmålt til 63 km)
Velkommen til en helt anden verden - Ultraløb. Nu skal du tænke dig om og tilpasse tempoet. Med start i Ebeltoft vil du opleve alle de smukke områder på din rejse imod Aarhus. Ruten går gennem Mols Bjerge. Herefter følges primært kysten, små veje og flotte stier retur til Aarhus. Efter at have passeret Aarhus, løber du langs vandet til Tangkrogen og snart kan du åbne mål grænsen til Marselisborg Skovene. På denne rute får du stortset alt underlag, inkl ca 4 km med stier/asfalt/brosten langs havnefronten i Aarhus. 
Rute og GPX info: https://connect.garmin.com/modern/course/28184724 

AARHUS100 - 75 km (Final distance opmålt til 76 km)
Du starter i Ebeltoft og oplever Molsbjerge, små hemmelige stier, Molsvandreturen, Kysten, skove små veje og byen. En stor udfordring!!!  Du følger primært kystlinjen hele vejen til Aarhus – når du passerer Tangkrogen, rammer du mål. På denne rute får du stortset alt underlag, inkl ca 4 km med stier/asfalt/brosten langs havnefronten i Aarhus. Rute og GPX info (minus Marselisskoven): https://connect.garmin.com/modern/course/28158575


AARHUS100 - 100 km (Final distance opmålt til 102 km)
Konge distancen. Du starter i Ebeltoft og oplever det hele. Molsbjerge, små hemmelige stier, Molsvandreturen, Kysten, skove små veje og byen. En stor udfordring!!!  Du følger primært kystlinjen hele vejen til Aarhus – når du passerer Tangkrogen, rammer du målområdet, hvorefter du mangler de sidste 25 km trail i Marlisborg Skovene. På denne rute får du stortset alt underlag, inkl ca 4 km med stier/asfalt/brosten langs havnefronten i Aarhus. 
Rute og GPX info: https://connect.garmin.com/modern/course/28158575

SÅLEDES VIRKER TRACKING SYSTEMET:

Du kan lade venner og familie følge dig via live tracking.
Kravet er at du har en mobiltlf med der fungere som tracking enhed. Den skal naturligvis være ladet op og eventuelt have en powerbank med så den kan holde hele turen. 

1. Hent Sportstiming app i Google Play eller app store.
2. Vælg tracking i dropdown menuen i højre højre
3. Tryk på start tracking
4. Indtast dit startnr. (find det her: https://www.sportstiming.dk/event/6557/participants)
5. Bekræft dit navn
6. Tilskuer kan nu tracke din postion undervejs på sportstiming.dk
https://www.sportstiming.dk/event/6557