Filtrer produkter

  • Pris
    DKK ,- - DKK ,-

Garmin

Garmin har en rigtig fed funktion, der hedder Garmin Running Dynamics. Den ligger i ForeRunner 920XT og Garmin Fenix3. Det er en funktion, der via en bevægelsesensor i pulsbæltet registrerer kroppens vertikale udsving, kontaktakttid til jorden og skridtfrekvens. Så du får en realtids feedback på, hvor højt du hopper når du sætter af fra jorden for hvert skridt. Jo længere kontakttid til jorden, jo længere er du om at rulle på foden og sætte af igen til næste skridt. Skridtfrekvensen er antal skridt pr. minut og kan fortælle dig om din skridtlængde.

Running Dynamics kan altså hjælpe dig med at justere eller ændre din løbeteknik: ønsker du feks. at lande med fladfodslanding, så skal din skridtfrekvens op, din kontakttid ned og dit vertikale udsving sænkes, så din bevægelseenergi dirigeres fremad og ikke opad. Nemt at aflæse, så er det bare at komme igang!

Garmin
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Garmin eTrex 10
DKK 899,-
Garmin fēnix® 5
DKK 4.749,-
Tilbud
Garmin Forerunner 735XT Tri Bundle
DKK 3.999,-
DKK 0,-
Nyhed
Garmin Forerunner 935

Tilbyder avancerede løbe- og multisportsfunktion...

DKK 4.599,-
Garmin QuickFit 22mm Sort
DKK 399,-
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)

Garmin er en amerikansk producent af GPS løbeure. Garmin var de første i verden med GPS ure til brug ved løb. Når man taler GPS, så er Garmin først i rækken. Med sin ekspertise indenfor navigation via GPS, må det siges, at Garmin ikke er til at komme udenom.

Med sin ForeRunner serie af ure til løbere, har GArmin et stort og bredt sortiment. Udover løb, laver Garmin også GPS ure til Triatlon feks. Garmin ForeRunner 920XT og til outdoor feks. Garmin Fenix 3.

Garmin har desuden lanceret ForeRunner 225 med pulsmåling på håndleddet, så man ikke behøver pulsbælte rundt om brystkassen.

Se flere tilbud på pulsure fra andre mærker her