Butikker/åbningstider

Racing Denmark oplevelsesbutik

Besøg os i Silkeborg. Vi har skabt et univers af løbsinspiration, der vil motivere dig til løb og oplevelser i naturen.

Åbningstider i Silkeborg

Mandag - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
(Søndage er vi ude og teste grej eller laver løb)

I butikken vil du naturligvis kunne prøve udstyr til løb. Men vi er langt mere end bare en løbebutik – vi har det letteste og mest effektive grej til tempofyldte eventyr. Vores udvalg er specialiseret udstyr du ikke finder i din lokale sportsbutik. Vi er gået hele vejen for at finde de ultimative produkter. Vi har et stort udvalg af sko og har skabt overblikket over hvad du skal bruge til Trailløb,  Ultraløb, Adventure og andre oplevelser i skoven.
Derudover er vi grej nørder… Vi har flere prisvindende produkter og verdensrekorder inden for vægtoptimeret udstyr. Verdens letteste jakker, bukser, telte, soveposer, brændere, frysetørretmad osv osv…
Kom bare ind og bliv inspireret!

De bedste løbeoplevelser

I vores showroom vil du også finde en afdeling med vores løbeevents. Hent inspiration til din næste store udfordring, når du går imellem udstillinger, bannere og ser film om de udfordrende events. Du kan også tilmelde dig oplevelser i butikken, eller du kan tilmelde andre, der trænger til en udfordring.

Univers af specialister

Racingdenmark og Senzone har indgået et tæt samarbejde. Senzone har en afdeling i butikken, hvor du kan blive testet!  Vi kan tilbyde et seriøst team af specialister inden for løb, skadesforbyggelse, special indlæg og naturligvis test på løbebånd hvor vi finder det helt rigtige til dig og din løbestil. Det kan også være du er uheldig og er blevet skadet. Så kan vi også hjælpe med analyser og gode råd til hvordan du kommer videre. Rigtig vejledning – Rigtige produkter og yderst kompetent personale.

Hvis du skal ud på den lange tur – din helt store oplevelse der kræver rigtig vejledning og rigtigt udstyr. Så kontakt os – vi laver gerne individuelle rådgivning, og får dig sendt sikkert afsted!

Vi ruller ud

Vores rullende shop bruger vi når vi ruller ud til vores egene og andre større løb/events. Vognen er indrettet som en komplet butik med lys og inspiration til løb. Vognen behøver ikke strøm da den får energi via vores samarbejde med Goal Zero. Den drives på solenergi.

Besøg os … ofte.

Racingdenmark
Nørrevænget 5C 
8600 Silkeborg

Tlf: 53 50 16 00
info@racingdenmark.com

Racingdenmark Runners Corner i Viborg

Vi ligger godt placeret for enden af Grønnegade med gode parkeringsmuligheder tæt på butikken.

Vi fører et bredt udvalg af markedets bedste løbeprodukter og har udstyr til alle type løbere, lige fra førstegangsløberen til eliteløberne.
1. sal med fokus på løbesko og produkter til løb. kælderen er universet til trailløb.

Uanset hvilket niveau du befinder dig på, er du altid velkommen i butikken, for at få en professionel vejledning i alt lige fra køb af de rigtige udstyr, til træningstips og skadesforebyggelse.

Vi ses :0)

Grønnegade 7,
8800 Viborg 

Tlf.: 86 62 12 90

viborg@racingdenmark.com

Åbningstider i Viborg

Mandag 10.00-17.30
Tirsdag 10.00-17.30
Onsdag 10.00-17.30
Torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00