Gratis ombytning i de fysiske butikker

Racingdenmark Running Store i Silkeborg - oplevelsesbutik

Besøg os i Silkeborg. Vi har skabt et univers af løbsinspiration, der vil motivere dig til løb og oplevelser i naturen.

I butikken vil du naturligvis kunne prøve udstyr til løb. Men vi er langt mere end bare en løbebutik – vi har det letteste og mest effektive grej til tempofyldte eventyr. Vores udvalg er specialiseret udstyr du ikke finder i din lokale sportsbutik. Vi er gået hele vejen for at finde de ultimative produkter. Vi har et stort udvalg af sko og har skabt overblikket over hvad du skal bruge til Trailløb,  Ultraløb, Adventure og andre oplevelser i skoven.
Derudover er vi grej nørder… Vi har flere prisvindende produkter og verdensrekorder inden for vægtoptimeret udstyr. Verdens letteste jakker, bukser, telte, soveposer, brændere, frysetørretmad osv osv…
Kom bare ind og bliv inspireret!

Univers af specialister

Vi står klar til at tage hånd om jer og svare på alle slags spørgsmål om du er rutineret løber eller fuldstændig nybegynder. Al begyndelse er svær, men vi kan hjælpe dig godt på vej. 

Vi har et bredt sortiment indenfor almindelig asfaltløb, trailløb, pulsure, outdoorprodukter, telte, soveposer mm., hvilket gør det muligt at både se og prøve mange forskellige sko og typer af tøj, samt få løsninger til dit næste friluftseventyr. Vi ved hvad vi taler om, vi bruger produkterne selv og vores mange års erfaring, giver os de bedste forudsætninger for at yde en troværdig og seriøs rådgivning.

Gratis løbestilsanalyse

Hos Racingdenmark er det en selvfølge at analysere løbestil hos kunderne når de søger nye løbesko og underbygger således altid et skokøb med video, for at kunne komme med det mest kvalificerede bud på den rette sko. Og det gør vi helt uden beregning, når du handler hos os.

Skal du kickstarte dit løb, genstarte dit løb, prøve kræfter med trailløb, deltage i løb eller blot har en aktiv livstil. Skal du ud på den lange tur – din helt store oplevelse, der kræver rigtig vejledning og rigtigt udstyr. Så start hos Racingdenmark – vi laver gerne individuel rådgivning og får dig sendt sikkert afsted!

De bedste løbeoplevelser

I vores showroom vil du også kunne få mere information om vores mange løbeevents. Hent inspiration til din næste store udfordring, når du går imellem udstillinger, bannere og ser film om de udfordrende events. Du kan også tilmelde dig oplevelser i butikken, eller du kan tilmelde andre, der trænger til en udfordring.

Åbningstider i Silkeborg

Mandag - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
(Søndage er vi ude og teste grej eller laver løb)

Besøg os … ofte.

Racingdenmark
Nørrevænget 5C 
8600 Silkeborg

Tlf: 53 50 16 00
info@racingdenmark.com

 

Running Store Aarhus - Løbeudstyr i 2 etager

D. 29. marts 2019 åbnede vi vores nyeste Racingdenmark butik midt i hjertet af Århus og kan således nu også være “din løbespecialist” for alle århusianske løbere. Og vi ser det som vores fornemmeste opgave, at hjælpe ALLE der løber - lige fra de første løbeskridt til det lange seje træk. Vi favner alle. Vi vil videreføre vores høje faglige standarder og den service nuværende kunder kender fra butikkerne i både Silkeborg og Viborg. Vi vil stadig være DET sted, hvor der er plads til alle - uafhængig af niveau, alder og ambitioner. Om man løber trail eller på asfalt.

Høj faglighed og udstrakt service

Alle ansatte i butikken har erfaring med løb og/eller outdoor-livet. Vi bruger produkterne selv, deltager i alle former for løb og er generelt tiltrukket af et liv i den frie natur. Vi er nok lidt nørder… men vi er gode til at gøre tingene simple. Det handler om glæden ved at løbe. 

Med over 20 års erfaring med salg af outdoor produkter og 15 års erfaring med outdoor events, kender vi produkterne, outdoor-branchen og ikke mindst behovet for top-produkter. Vi har samlet et udvalg af udstyr til løb. Produkterne er nøje udvalgt og er ofte prisvindende for design og innovation med fokus på optimering ned i mindste detalje. 

Vi vil fortsat samarbejde med de bedste og mest professionelle brands indenfor ALT til løb: Garmin / Fusion / Salomon / Inov8 / Brooks / DOXA / Mizuno / Saucony / HOKA / Altra / Diadora / Ultimate Direction / Nike / Nordisk / YETI

 

Løbestilsanalyse når du handler sko - helt gratis

For os er det en selvfølge at lave løbe løbestilsanalyse når du handler sko i butikken. Derfor gør vi det også ganske gratis. Udfra testen kan vi give dig det bedste bud på den bedste sko til dig. Derfor har vi også et bredt udvalg af mærker og modeller. Der skal være noget at vælge imellem. Vi starter dig på løbebåndet i en neutral sko og herefter finder vi den rigtige mængde stabilitet og den rigtige pasform til dig.

Så kom du trygt ind i butikken - vi skal nok tage os god at dig

 I Running Store / Racingdenmark er ambitionen at lave løbebutik version 3.0. Vi sælger ikke bare sko og tøj. Vi vil gerne give dig en oplevelse. Både i mødet med os, men også i vores udstillinger, vores sortiment, de film vi viser fra egne og andres events og den måde vi har indrette butikken på. Vores DNA fornægter sig ikke og vi er meget stolte over at byde dig velkommen i vores trail-kælder.

Lad dig inspirere. Slå dig ned i cafeen og få en kop kaffe på frisk kværnede bønner fra StreetCoffee eller smag en af de alkoholfri øl fra Mikkeller. Vi har gode legekammerater i byen.

Åbningstider i Århus

Mandag - torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00
Søn- og helligdage: Lukket

J M Mørksgade 1
8000 Århus C.

Tlf.: 93 86 55 40

aarhus@racingdenmark.com

Racingdenmark i Viborg

Vi fører et bredt udvalg af markedets bedste løbeprodukter fra mærker som Saysky, Fusion, Brooks, HOKA, Altra, Mizuno, Nike og mange flere. De nyeste linjer indenfor tøj og de hurtigste sko, der gør dig smart med fart. Vi har udstyr til alle type løbere lige fra førstegangsløberen til eliteløberne og uanset hvilket niveau du befinder dig på, er du altid velkommen i butikken, for at få en professionel vejledning i alt lige fra køb af de rigtige udstyr, til træningstips og skadesforebyggelse. Løb kan være en stor mundfuld, hvis man kommer afsted med det forkerte ben forrest. Vi vil meget gerne hjælpe dig på rette vej. Vores personale er selv løbere og aktive sportsfolk, der gerne deler ud af egne erfaringer og giver gode råd. 

Gratis løbestilsanalyse

Også her i Viborg er det gratis at få lavet en løbestilsanalyse, når du handler sko. Kom en tur på løbebåndet, så vi kan filme dig og du kan få en fornemmelse af skoen. På denne måde finder vi den rette støtte og stabilitet i din kommende sko og du kan prøve forskelle i  pasform fra vores store udvalg.  

Besøg også vores Outlet i kælderen

Mange nedsatte varer - spar op til 70%

 

Vi ligger godt placeret for enden af Grønnegade med gode parkeringsmuligheder tæt på butikken.

 

Åbningstider i Viborg

Mandag 10.00-17.30
Tirsdag 10.00-17.30
Onsdag 10.00-17.30
Torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-14.00

Grønnegade 7,
8800 Viborg 

Tlf.: 86 62 12 90

viborg@racingdenmark.com