Filtrer produkter

 • Farve
 • Pris
  DKK ,- - DKK ,-
 • Mærke
  0

Høretelefoner og headset til løb

Når vi snakker høretelefoner til løb, så har Racingdenmark det bedste inden for denne kategori. Vi har forskellige modeller som in ear og on ear. Det er en smagssag og en øresmag hvad der vælges. Se vores udvalg af høretelefoner til løb her:

Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)
Vi anbefaler
Vi anbefaler
Miiego AL3+ trådløst Bluethooth headset ...

Trådløst bluetooth headset fra danske Miiego. P...

DKK 600,-
DKK 499,-
Tilbud
Miiego AL3+ trådløst Bluethooth headset ...

Trådløst bluetooth headset fra danske Miiego - WOM...

DKK 600,-
DKK 499,-
Vi anbefaler
Vi anbefaler
Miiego AL3+ trådløst Bluethooth headset ...

Bluetooth headset til pigerne! Perfekt Trådløst...

DKK 600,-
DKK 499,-
Tilbud
M1+ BY MIIEGO

M1+ BY MIIEGO - trådløst in-ear bluetooth headset....

DKK 700,-
DKK 599,-
Miiego Miibelt Sort

MIIBELT er en ny serie af sportsopbevaringsbæl...

DKK 199,-
Miisport Miibelt Pro Sort

Miibelt Pro er et lækkert bælte hvor man kan have ...

DKK 229,-
Havit Earbuds White

DKK 1.000,-
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)

Høretelefoner til løb – den gode oplevelse

Det der betyder meget, og som vi lægger størst vægt på, er, om et headset til løb sidder godt og ikke falder ud af ørene, når du begynder at bevæge dig. Et løbe headset skal sidde, som var det der ikke. Der skal nok være rigeligt at se til på løbeturen og headset skal helst ikke være en faktor i at det bliver en dårlig oplevelse. Lyden skal fører dig igennem det, til tider, hårde træningspas og derfor er et headset en fremragende ide.

Gode høretelefoner til løb er et par høretelefoner som er lette, som ikke mister forbindelsen hele tiden og som leverer en god lyd.

Bluetooth eller ledning?

Det er vores klare opfattelse, at bluetooth i høretelefoner er kommet for at blive. Og det er også en kun en fordel, da du på denne måde er fri for ledninger gennem dit tøj og ud af ærmerne. Det problem kender vi alle. Møgirriterende.

Med bluetooth headset er du også sikker på at være med på de nyeste trends inden for teknologi i løbeverdenen. Løbeure er blevet udstyret med musiklagring og du kan derfor, via dine trådløse høretelefoner til løb, lytte til musik direkte fra dit ur. Smart ikke? Du er altså fri for at slæbe din mobiltelefon med på løbeturen.

Høretelefoner til løb – Pris og kvalitet går hånd i hånd

Når du skal vælge dine trådløse høretelefoner, skal du være sikker på, at det er ordentlig kvalitet. Pris og kvalitet er noget som virkeligt er sigende for høretelefoner til løb. Du kan nemt finde nogle høretelefoner til et par hundrede kroner med bluetooth, men det bliver du træt af i længden. Hvis du vælger nogle af de høretelefoner, som vi kan tilbyde, er du sikret:

 • Stabil forbindelse
 • God batterilevetid
 • God vandtæthed
 • Fremragende lyd

Disse faktorer er de væsentligste når du vælger høretelefoner til løb. Du er på denne måde sikker på at oplevelsen på løbeturen bliver noget nær perfekt.

Hvilke skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilke trådløse høretelefoner til løb du skal være, så kig forbi en af Racingdenmarks 3 butikker. Vi har prøvet og testet vores forskellige typer af og ved derfor hvad der virker. Vores personale er yderst kompetent og vejleder på bedste vis, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige produkt.

Om du skal have in ear eller on ear, kan du teste i vores butikker, da vi tilbyder at du kan prøve vores forskellige modeller.

Kig forbi vores kæmpe løbeunivers og bliv inspireret inden for de nyeste trends og tendenser i den store løbeverden. Vi ved hvad der rører på sig.

Anders H´ s (Løber, løbeekspert og ansat i Racingdenmark) ord om musik til løb:

"Om det er for at holde energien og gejsten oppe eller for at glemme smerten, så har jeg stor glæde af musik under træning. Og så er det heller ikke helt dumt at lytte til en podcast, når ruten bliver lidt for kedelig. Jeg har forsøgt mig med normale høretelefoner, men der går ikke lang tid. før de sidder for løst og bliver klamme af sved. Så et par løbehøretelefoner er ikke til at komme udenom"