Filtrer produkter

 • Farve
 • Størrelse
  0
  0
 • Pris
  DKK ,- - DKK ,-
 • Mærke
  0
  0
  0
  0
  0

Løbebælter og opbevaring

Hos Racingdenmark kan du købe løbebælter som er den nye måde at have dit grej med på. Med et løbebælte kan du være sikker på at løbeoplevelsen bliver markant forbedret, da du har vægten relativt lavt og derved har mindre vibrationer fra de utallige stød som kommer under en løbetur. Se vores udvalg af løbebælter her:

Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)
Miiego Miibelt Sort

MIIBELT er en ny serie af sportsopbevaringsbæl...

DKK 199,-
Miisport Miibelt Pro Sort

Miibelt Pro er et lækkert bælte hvor man kan have ...

DKK 229,-
Compressport Race Belt Sort

Løbebælte fra Schweiziske Comporessport. Bælte er ...

DKK 99,-
Tilbud
Ultimate Direction Jurek Essential - Grå...

2 lommer med lynlås / 1 lomme med velcro 0.73L M...

DKK 100,-
DKK 50,-
Tilbud
Ultimate Direction Jurek Essential - Grå...

2 lommer med lynlås.1 lomme med velkro. One size.

DKK 100,-
DKK 50,-
Tilbud
Ultimate Direction Access 10 Grå/Sort

Bælte med holder til hardbottle. Hardbottle på 295...

DKK 275,-
DKK 138,-
Tilbud
Ultimate Direction Access 10 - Blå

Bælte med holder til hardbottle. Hardbottle på 295...

DKK 275,-
DKK 138,-
S/LAB Modular Belt Black/Red

Størrelseforhold: 1: 62-72 2: 72-80 3: 80-88 4...

DKK 350,-
Fusion Drikkedunk Sort

600ml

DKK 45,-
Fusion Drikkedunk Transparent

600ml

DKK 45,-
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)

Løbebælter – hvorfor?

Du skal vælge et løbebælte af den grund, at du får en god løbeoplevelse ud af det. Vi mener hos Racingdenmark, at du ved at flytte alt overskydende vægt til hoften, mindskes irritation fra f.eks. et armbånd til mobiltelefonen. Hvis den begynder at ryge ned på armen, vil du tænke over det under hele løbeturen. Et løbebælte er eftergivende, og du kan derfor ikke komme til at stramme det for meget.  

Du kan i et løbebælte have det hele samlet ét sted. Løbebælter er ofte udstyret med flere lommer og du kan på den måde nemt have nøgler, telefon og energi med uden det bliver en ringere oplevelse.

Ofte er løbebælter også vandtætte og du kan derfor have din mobiltelefon og/eller pung med uden det tager skade.

Den nemme vej til væske

Væske er en essentiel del af din aktivitet og det er derfor vigtigt, at du har nem adgang til det uanset om det er til et løb eller om det er træning.

Med et løbebælte er din vej sikret til altid at have væske og energi med til turen. I de forskellige typer af bælter er der plads til en soft flaske eller gels. Du kan derfor nemt være afsted længere tid ad gangen vha. løbebælte eller selv kunne styre hvornår væsken skal indtages til dit halve- eller hele maraton.

Race day

Løbebælter er ofte også udstyret med nummerholdere. Du kan også få bælter kun til nummer og gels som er velegnet til race day. På denne måde er du sikker på, at du undgår huller i sportstøjet. Se eksempelvis nummerbælte fra Compressport. Her har du mulighed for at have energi gels med også.

Råd og vejledning

Hos Racingdenmark har vi et stort udvalg af løbeudstyr som kan gøre din løbetur bedre. Vi har nogle af de nyeste produkter inden for løbeudstyr og du kan derfor vide dig sikker på at, at du er med helt fremme i feltet hvad angår udstyr. Vores ansatte er selv løbere og ved derfor hvad er vigtigt til alle former for løb. Kig forbi en af vores 3 fysiske butikker og bliv inspireret af vores kæmpe løbeunivers.

Og husk: man må aldrig gå ned på udstyr.