Garmin Forerunner 645 Music Black

Varenummer: 010-01863-30

Garmin Løbeure og remme
DKK 3.799,- Pris ex. moms DKK 3.039,-

Garmin Forerunner 645 Music er Garmins første GPS ur med indbygget musikafspiller. Med en kapacitet til op mod 500 sange er du garanteret musik under hele løbeturen. Kobel uret op via bluetooth med et par trådløse hovedtelefoner (medfølger ikke) og nyd musikken spille uden at være afhængig af din mobiltelefon.

Udover musikfunktionen er Garmin Forerunner 645 Music i besiddelse af Garminpay, som er Garmins svar på trådløs betaling. Dette giver dig mulighed for at foretage nem betaling med dit ur, så du kan efterlade dine penge og kreditkort derhjemme.

Garmin Forerunner 645 Music er desuden næsten lige så avanceret som sin storebror, Garmin Forerunner 935 og Garmin Fenix 5. De eneste forskelle er den manglende multisportprofil til eksempelvis triathlon og knap så avanceret navigation som Fenix 5. Derudover har den ikke svømning i åben vand, men stadig svømning i pool. Udover det er urene stort set identiske, hvis du kigger på funktioner. Med en lang række sportsprofiler som skiløb - alpint og langrend, cykling - både inde og ude, fitness og mange flere, er du godt dækket ind.

Forerunner 645 Music hjælper dig med at holde styr på din træning. Ved at overvåge træning og restitution, kan Garmin Forerunner 645 Music hjælpe med at forbedre din træningscyklus. Med funktionen træningsstatus, har du din egen træningscoach lige ved håndleddet "bogstavelig talt". Forerunner 645 Music hjælper dig også med at forbedre din præstationer. Den evaluerer automatisk din nylige træningshistorik og præstationsindikatorer og giver dig derved besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. På denne måde sikrer du dig, at du træner på den mest hensigtsmæssige måde.

 

Specifikationer:

Urglasmateriale: Corning® Gorilla® Glass 3

Urkransmateriale: Rustfrit stål

Remmateriale: Silikone (Quick Release Bands kan bruges, 20 mm)

Fysisk størrelse: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm

Vægt: 42,2 g

Vandtæthedklassifikation: 5 ATM

Batterilevetid: Smartwatch-tilstand: Op til 7 dage/GPS-tilstand: Op til 14 timer

Hukommelse: 200 timers aktivitetdata

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God