Tilbud

Garmin Vivoactive 4 - Grå/Sølv

Varenummer: 010-02174-02

Garmin Løbeure og remme
DKK 2.699,- DKK 2.649,- Pris ex. moms

Garmin Vivoactive 4 er næste generation i den populære vivoactive-serie. Vivoactive 4 er uret til dig som ønsker et elegant ur med nogle af de fedeste nye features fra Garmin.

Garmin Vivoactive 4 giver dig avanceret overblik over dit helbred, 24/7, med funktioner som Pulse Ox og Body Batteryenergiovervågningsfunktioner og ved at spore din vejrtrækning, menstruationscyklus, stress, søvn, puls, hydrering m.fl. Læs mere om dette længere nede.

Du kan med smart-funktioner som Garmin Musik og Garmin Pay have musikken og tegnebogen lige ved håndleddet. Du har mulighed for, via musiktjenesterne, Spotify og Deezer, at downloade sange og playlister ned på dit ur, og på den måde lade telefonen ligge hjemme. Du kan også lægge dit kreditkort ned på dit ur, så du nemt kan betale med dit ur i butikker (Dette er tilgængeligt med følgende danske pengeinstitutter: Danske Bank, Jyske Bank og Nordea).

Med mere end 20 forudindlæste apps til GPS, er du sikret et hav af måder at registrere din aktiviteter. Her kan man nævne løb, yoga, svømning og mange flere.

Uret er desuden opgraderet med animerede træningsprogrammer, så du nemt på urskiven kan følge med i hvordan øvelserne udøves korrekt.  

Vivoactive 4 er udstyret med ny sikkerhed- og sporingsfunktion. Denne funktion gør det nemt at dele din lokation med udvalgte kontakter.

Uret er lavet til det daglige brug og robustheden er derfor lavet derefter. Urets slidstærke rem kan nemt udskiftes, og med Corning® Gorilla® Glass 3 er du sikret en særdeles robust urskive.

Måden hvor på du uret holder øje med dit helbred og sundhed er via følgende:

Body Battery Energiovervågning: Uret måler kroppens energiniveauer, så du har de bedste forudsætninger for at træne og hvile på de bedst tænkelige tidspunkter.

Puls Ox sensor: Uret kan via Puls Ox, som er en ekstra måler i den håndledsbaseret pulsmåler, måle iltmætningen i blodet. Du kan på denne måde finde ud af hvor god din krop er til at absorbere ilt.

Menstruationscyklus: Som kvinde, har Garmin gjort det nemt at følge din cyklus ved at logge fysiske symptomer. Dette gøres via appen, Garmin Connect.

Hydrering: Du kan vha. Vivoactive 4 logge dit daglige vandindtag. Du er på denne måde sikret, at du får det, som du skal have i løbet af dagen.

Vejrtrækningsregistrering: Vivoactive 4 registrerer din respiration i løbet af dagens gøren og laden.

Avanceret søvnregistrering: Uret logger din søvnrytme og deler den op i let, dyb eller REM, således du har overblik over din søvn.

Stressregistrering: Uret kan fortælle dig, hvordan dine stressniveauer har været i løbet af dagen. Uret vil på baggrund af disse data påminde dig, hvis du trænger til en slapper.

Håndledsbaseret puls: Uret måler din puls vha. integreret pulsmåler. Denne funktion holder øje med om din puls bliver for høj ved hvile, eller hvordan din puls er under aktivitet.

 

BEMÆRK: Dette er en "almindelig" model. Dvs. uret passer til håndled med en omkreds på 135-200 mm

Specifikationer

Batterilevetid: Smart watch tilstand u. GPS: Op til 8 dage |GPS + Glonass + Musik: Op til 6 timer 

Urkransmateriale: Rustfrit stål

Touchskærm: Ja

Urglasmateriale: Corning® Gorilla® Glass 3

Urskive diameter: 45 mm

Vægt: 50,5 gram

Display størrelse: 1,3” – 260x260 pixels

Bluetooth, Wifi, ANT+: Ja

Pulse Ox Sensor: Ja

Vandtæthed: 5 ATM (ned til 50 meter)

Navigationssystemer: Gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo)

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God
Garmin Charging/Data Cable
DKK 249,-