Udsolgt

Garmin Venu

Varenummer: 010-02173-02

Garmin Løbeure og remme
DKK 3.199,- Pris ex. moms DKK 2.559,-

 

KOMMER SNART 

 

Garmin Venu er uret til dig som ønsker et elegant og funktionelt ur. Uret er opdateret med de nyeste specifikationer og teknologi fra Garmin. Og med et nyt og smukt AMOLED display er du sikker på at kunne holde øje med din træning på bedste og smukkeste vis.

Venu holder et avanceret øje med dit helbred 24/7. Via nogle forskellige og essentielle parametre for dit velvære, holder Venu et vågent øje med om du har det godt. Med funktioner som Pulse Ox og Body Batteryenergiovervågningsfunktioner og ved at spore din vejrtrækning, menstruationscyklus, stress, søvn, puls, hydrering m.fl. holder Venu styr på dit velvære og om kroppen er i balance.

Vha. smart-funktioner i uret, kan du lade al overflødigt elektronik og andre hverdagsting ligge hjemme. Uret er udstyret med funktioner som Garmin Musik og Garmin Pay, som gør det muligt at høre musik via dit bluetooth headset lige ved håndleddet. Du har mulighed for, via musiktjenesterne, Spotify og Deezer, at downloade op til 500 sange og playlister ned på dit ur.

Uret gør det desuden muligt, at du kan lade tegnebogen ligge hjemme, da du kan lægge dit kreditkort ind på uret (Dette er tilgængeligt med følgende danske pengeinstitutter: Danske Bank, Jyske Bank og Nordea).

Uret har mere end 20 forudindlæste aktivitetsprofiler til GPS- og indendørs aktiviteter. På den måde er du sikker på at få registreret dine aktiviteter på bedst tænkelige måde. Her kan nævnes løb, yoga, svømning, cardio og mange flere.

Uret har som noget nyt, fået tilføjet nye animerede træningsprogrammer. Du kan derfor nemt følge med i om øvelsen bliver udført korrekt.

Som en ny ting i ure fra Garmin, er der kommet en sikkerhed- og sporingsfunktion. Denne funktion gør det utroligt nemt for dig at dele din lokation med udvalgte kontakter hvis uheldet skulle være ude.

Måden hvor på du uret holder øje med dit helbred og sundhed er via følgende:

Body Battery Energiovervågning: Uret måler kroppens energiniveauer, så du har de bedste forudsætninger for at træne og hvile på de bedst tænkelige tidspunkter.

Puls Ox sensor: Uret kan via Puls Ox, som er en ekstra måler i den håndledsbaseret pulsmåler, måle iltmætningen i blodet. Du kan på denne måde finde ud af hvor god din krop er til at absorbere ilt.

Menstruationscyklus: Som kvinde, har Garmin gjort det nemt at følge din cyklus ved at logge fysiske symptomer. Dette gøres via appen, Garmin Connect.

Hydrering: Du kan vha. Venu logge dit daglige vandindtag. Du er på denne måde sikret, at du får det, som du skal have i løbet af dagen.

Vejrtrækningsregistrering: Venu registrerer din respiration i løbet af dagens gøren og laden.

Avanceret søvnregistrering: Uret logger din søvnrytme og deler den op i let, dyb eller REM, således du har overblik over din søvn.

Stressregistrering: Uret kan fortælle dig, hvordan dine stressniveauer har været i løbet af dagen. Uret vil på baggrund af disse data påminde dig, hvis du trænger til en slapper.

Håndledsbaseret puls: Uret måler din puls vha. integreret pulsmåler. Denne funktion holder øje med om din puls bliver for høj ved hvile, eller hvordan din puls er under aktivitet.

 

Specifikationer

Batterilevetid: Smart watch tilstand u. GPS: Op til 5 dage | GPS + Musik: Op til 6 timer

Quick Release remme: Ja, 20 mm

Urkransmateriale: Rustfrit stål

Urglasmateriale: Corning® Gorilla® Glass 3

Urskive diameter: 43,2 mm

Display størrelse: 30,4 mm i diameter – 390x390 pixels

Displaytype: AMOLED

Touchskærm: Ja

Bluetooth, Wifi, ANT+: Ja

Pulse Ox Sensor: Ja

Vandtæthed: 5 ATM (ned til 50 meter)

Indbygget hukommelse: 7 timede aktiviteter, 14 dages aktivitetstrackingdata

Sensorer: Indbygget håndledsbaseret pulsmåler, Accelerometer, termometer, PULSE OX AKKLIMATISERING, Elektronisk kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo)

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God