Tilbud

Garmin Forerunner 945 - Sort

Varenummer: 010-02063-01

Garmin Løbeure og remme
DKK 4.999,- DKK 4.499,- Pris ex. moms

 

Garmin Forerunner 945 er efterfølgeren til det meget populære Garmin Forerunner 935. Du får i 945 nogle af Garmins nyeste funktioner og teknologier. Uret er til dig som ønsker et meget let og yderst avanceret multisportsur med en lang række smart-funktioner.

Du har med Garmin Forerunner 945 mulighed for at downloade og lagre op mod 1000 sange fra udvalgte streamingtjenester her i blandt Spotify. Du har med den kontaktløse løsning, Garmin-Pay også mulighed for at betale med uret og lade pungen ligge hjemme (banker som understøtter I DK: Danske Bank, Jyske Bank, Nordea)

Forerunner 945 hjælper dig til at holde styr på din træning. Uret tilbyder personlig indsigt så du har mulighed for at træne smartere og bedre. Forerunner 945 registrerer din VO2-maks som nu også justeres ud fra varme og højde. Funktionen, træningsstatus, evaluere din træningshistorik og præstationsindikatorer. Disse data giver dig så en besked om hvorvidt du træner produktivt eller om du overanstrenger dig.

Du får efter endt træning også mulighed for at se om din træning påvirker din udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback.

Kort, i fuldfarve, er også en del af Garmin forerunner 945. Du er derfor altid på den sikre side i forhold til at finde vej med avanceret kortlægning og Trendline. Trendline ruteføring er baseret på Garmins brugere. Du får altså ruter fra millioner af brugere direkte ved håndleddet.

Sikkerhed og tryghed er også vigtigt for Garmins brugere. Uret er udstyret med ny sikkerhed- og sporingsfunktion. Denne funktion gør det nemt at dele din lokation med udvalgte kontakter. 

 

Specifikationer

Urglasmateriale: Corning® Gorilla® Glass DX

Quickfit kompatibel: Ja, 22 mm

Vægt: 50 gram

Batterilevetid: Smartwatch-tilstand: Op til 2 uger, GPS-tilstand med musik: Op til 10 timer, GPS-tilstand uden musik: Op til 36 timer

Navigationssystem: GPS, GLONASS og Galileo

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God