Udsolgt

Garmin Forerunner 935 - DEMO

Varenummer: 1656

Garmin
DKK 3.999,- DKK 2.800,- Pris ex. moms
  • Tilbyder avancerede løbe- og multisportsfunktioner i et behageligt ur, som du kan have på hele dagen og en vægt på kun 49 g
  • Viser højdeændringer med indbygget barometer, trykhøjdemåler og elektronisk kompas, som hjælper dig med at holde kursen
  • Evaluerer din træningsstatus og angiver, om du under- eller overtræner, samt tilbyder yderligere funktioner til performanceovervågning
  • Giver avanceret dynamikdata for løb, cykling og svømning, herunder gennemsnitlig tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikal ratio m.m.
  • Batterilevetid: Op til 2 uger i urtilstand, op til 24 timer i GPS-tilstand, op til 50 timer i UltraTrac™ tilstand (med håndledsbaseret pulsmåler) eller op til 60 timer i UltraTrac™ tilstand (uden håndledsbaseret pulsmåler)

Forerunner 935 har et let, komfortabelt design, så du kan have uret på hele dagen. Uret er kompatibel med en serie af letudskiftelige QuickFit-remme. Med en rem til enhver begivenhed kan du nemt skifte fra sporty silikone til klassisk læder og til eksklusivt metal.

Nøjagtig hvor effektiv er din aktuelle træningsplan? Forerunner 935 hjælper dig med at overvåge din træning og restitution, så du bedre kan forberede dig på et løb eller en træningscyklus. Træningsstatus er et nyt værktøj til performanceovervågning, som automatisk evaluerer din nylige træningshistorik og performanceindikatorer som giver dig besked om, hvorvidt du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Den nye anaerobe træningseffekt giver indsigt i en vigtig træningsdimension, som fortæller dig, hvordan din træning forbedrer din evne til at flytte grænserne. Du kan endda se din samlede træningsbelastning som måler din træning i de seneste syv dage og sammenligner den med dit optimale performanceniveau og din nylige træningshistorik.'

Garmin gør det nemmere at få fat i de data, du behøver for at forbedre din form. Lad Forerunner 935 måle vigtige løbedata som du kan bruge til at analysere din performance. Biomekaniske målinger som kadence, skridtlængde, tid med jordkontakt pr. skridt, vertikalt udsving og vertikal ratio er afgørende for at forstå din form, så du kan præstere dit yderste på dagen for løbet. Disse data er tilgængelige med tilføjelsen af en kompatibel pulsmåler om brystet eller den kompakte Running Dynamics Pod, som kan clipses fast i linningen. Der er også funktioner, som kan hjælpe dig med cykel- og svømmetræning. I vandet registrerer Forerunner 935 distance, tempo, antal svømmetag og meget mere.

Holder længere end din længste træning med et batteri, du kan stole på, selv i midten af en ironman-triatlon eller et ultramaraton. Forerunner 935 har op til 24 timer batterilevetid i GPS-tilstand og op til 60 timer i UltraTrac-batterisparetilstand. Hvis du bruger uret som et smartwatch til daglig brug, kan en enkelt opladning holde i op til 2 uger.

Din rutine er alt andet end rutine. Forerunner 935 giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige sportsgrene med lethed takket være de indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømning (pool/open water), langrendsskiløb, roning, trailløb, vandring, styrketræning og meget mere.

For kombinationstræninger og duatlon-/triatlon-løb giver den automatiske multisportfunktion dig mulighed for at skifte sport med et enkelt tryk på en knap. Uret er kompatibelt med avanceret træning inden for løb, cykling – og tilmed svømning i pool. Opret dine egne tilpassede træninger, og download dem gratis fra Garmin Connect online træningsunivers. Du kan derefter gennemse dine tidligere resultater i appen eller dele dem med familie og venner for at få yderligere motivation.

Smart Notifications direkte på håndleddet er kun begyndelsen. Når Forerunner 935 er parret med din kompatible smartphone får du også adgang til automatiske overførsler til Garmin Connect, lydbeskeder, musikstyring med mere. Giv dine nærmeste mulighed for at følge dine løbe- og cykelture i realtid med LiveTrack – eller brug GroupTrack, som giver dig mulighed for at holde styr på dine cykelvenner på turen. Hvis du kan lide den hurtige forbindelse, som Wi-Fi® leverer, til at få dine data til og fra skyen, kan Forerunner 935 også klare det.

Håndledsbaseret pulsmåling er muligvis et nemt valg, hvis du vil bevæge dig omkring uden begrænsninger på dagen for løbet, men Forerunner 935 giver dig mulighed for at få adgang til langt flere data ved at tilføje en kompatibel pulsmålerrem om brystet; eksempelvis HRM-Run eller HRM-Tri som giver adgang til avancerede funktioner som syregrænse og HRV-stresstest (heart rate variability).

Med Forerunner 935 får du - takket være GPS- og GLONASS-dækning - bedre sporing i krævende miljøer end med GPS alene. Et indbygget barometer giver dig desuden højdedata i realtid. Hvilke aktiviteter kan uret spore? Flere, end du troede var muligt! Triatlon-discipliner er kun begyndelsen, da der også er indbygget understøttelse af vandring, roning, golf, skiløb, stående paddle boarding (SUP) og meget mere.

Forerunner 935 synkroniseres automatisk med Garmin Connect, hvor du kan se dine fremskridt og dele via sociale medier. Log på Garmin Connect via din stationære computer, eller download Garmin Connect™ Mobile appen til din kompatible smartphone. Du kan også tilpasse uret med datafelter, gratis urskiver fra NUUN og tilmed apps som eksempelvis Accuweather, alt sammen tilgængeligt fra Connect IQ™

Lige som dig, giver Forerunner 935 den gas hele dagen. Dette ur bliver din makker, mens du restituerer, med aktivitetstracking hele dagen, der overvåger skridt, kalorier og søvn. Uret er også kompatibelt med vores serie af Varia produkter til cykelopmærksomhed, herunder Varia™ Rearview cykelradar Varia Vision™ in-sight display. Fuldend dit cykeludstyr med vores pedalbaserede cykeleffektmålere, Vector 2 (dual sensor) og 2S (single sensor). Vector 2 parres uden problemer med din Forerunner og viser effekt, kadence, venstre/højre balance og cykledynamik, som viser, hvordan og hvor du genererer effekt.

Få det ekstra skub, du behøver for at gøre det bedre end i går, med Strava Live Segments. Strava Premium medlemmer kan synkronisere løbe- og cykelsegmenter med deres Forerunner 935, så de får live feedback under deres aktiviteter. Du får også advarsler for segments start og slutning, og du kan få vist ranglisteplaceringer og se, hvordan din aktuelle præstation er i forhold til din personlige rekord.

Der er intet mere tilfredsstillende end en træning, som er udført til perfektion. Med TrainingPeaks appen fra Connect IQ kan du åbne din daglige træning direkte på Forerunner 935. Derefter kan du lade uret guide dig igennem din træning i realtid, komplet med intensitetsmål og intervalvarigheder direkte fra TrainingPeaks. Efter din session kan du automatisk synkronisere din fuldførte træning tilbage til TrainingPeaks for at få en detaljeret analyse af din præstation og måle dit fremskridt i forhold til dine mål.

Vær frygtløs, når du begiver dig ud på vejene eller stierne, ved at tilpasse din Forerunner 935 med en Road ID-frontplade (sælges separat). Pladen er nem at fastgøre på remmen og kan indeholde vigtige medicinske oplysninger samt nødkontaktoplysninger, hvis du skulle komme i vanskeligheder under træningen. Det er let at få dig selv og dine nærmeste til at føle jer lidt sikrere, når du tager af sted.

Tilføj løbeeffektdata til din løbetur ved at downloade vores Running Power app fra Connect IQ Store på din kompatible Garmin enhed. Running Power app, som er udviklet af Garmin Labs, lader dig udnytte løbedata såsom tempo, op/ned-svingninger og selv lokale vindforhold for at måle den kraft, du rammer jorden med, når du løber. Når du ved, hvor meget kraft du bruger fra minut til minut og km til km, er du bedre i stand til at spare på kræfterne, så du ikke bliver for hurtigt udmattet. Den bedste nyhed? Hvis du allerede ejer en kompatibel Garmin enhed, er det gratis at tilføje effekt til dit løb. Alt du behøver er en fēnix® 5/fēnix 5S/ fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 og en af disse tre tilbehør: HRM-Run™ pulsmåler, HRM-Tri™ pulsmåler eller Running Dynamics Pod. Besøg Running-Science siden for at lære mere.

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God