Tilbud

Garmin Fenix 6X Sapphire Carbon Gray DLC/w. Black Band

Varenummer: 010-02157-11

Garmin Løbeure og remme
DKK 7.099,- DKK 6.999,- Pris ex. moms

 

Garmin Fenix 6X Sapphire er uret til dig som ønsker det hele i et meget robust og topklasse sportsur. Uret har fået nogle helt nye features og funktioner siden Garmin Fenix 5X Plus Sapphire.

Uret er selvfølgelig udstyret med de bedste ting fra forgængeren. Her snakker vi håndledsbaseret pulsteknologi med PulsOx og TopoActive europakort, i farver, med Trendline ruteguidance så du er sikret de bedste stier og ruter på baggrund af de mange løbere ude i Europa.

Fenix 6X Sapphire registrerer din VO2-maks som nu også justeres ud fra varme og højde. Funktionen, træningsstatus, evaluere din træningshistorik og præstationsindikatorer. Disse data giver dig så en besked om hvorvidt du træner produktivt eller om du overanstrenger dig.

Du får efter endt træning også mulighed for at se om din træning påvirker din udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback.

Uret er desuden udstyret med Garmin Pay samt Musik. Disse smart-funktioner gør livet nemmere idet du ikke behøver dit kreditkort og telefon med musik. Du har det hele samlet rundt om håndleddet.

Garmin Fenix 6X Sapphire har indbyggede navigationssensorer. Dette omfatter tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo), som alle er med til at gøre det muligt at spore i mere krævende omgivelser end med GPS alene.

 

Hvad er nyt ved Fenix 6X Sapphire?   

Uret er først og fremmest blevet opdateret i designet. Uret er blevet mere atletisk i pasformen og har fået nye layouts, så du er sikret den nyeste og nemmeste måde at bliver orienteret under din aktivitet. Fenix 6X Sapphire er blevet 36 % større i displayet. Det vil sige at displayet nu er en 1,4 ” skærm og ikke en 1,2” skærm. Dette gør en kæmpe forskel i måden at opleve skærmen og farverne. Det hele er blevet mere klart og tydeligt.

Uret har fået nye opdaterede TOPO kort.

Robustheden er forbedret i Fenix 6X Sapphire og er nu godkendt til militære standarder ud fra tests ift. tryk, regn, fugt, varme og kulde.

Fenix 6X Sapphire er blevet mere intelligente ift. Batterilevetid. Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over hvor længe batteriet har før det løber tør for strøm.

Lagringen er blevet forbedret. Hvor Fenix 5X Plus havde 16 GB til musik mm. Har Fenix 6X Sapphire 32 GB.

PacePro er en ny feature ved Fenix 6X Sapphire. PacePro giver dig et estimat over dine pace på en given rute, og på den måde guide dig på bedste vis. Uret tager udgangspunkt i det pace du indstiller uret til at vise dig, og vil så baggrund af højdeprofilen på ruten estimere de forskellige pace du skal løbe i.

 

Batterilevetid: Smart watch tilstand u. GPS: Op til 21 dage | GPS + Glonass: Op til 60 timer |GPS + Glonass + Musik: Op til 15 timer |UltraTrac GPS: Op til 120 timer   

QuickFit: 26 mm

 Vægt: 93 gram (kun urkasse: 66 gram)

Urkransmateriale: Rustfrit stål

Urglasmateriale: Buet safirkrystal

Urskive diameter: 51 mm

Display størrelse: 1,4” – 280x280 pixels

Bluetooth, Wifi, ANT+: Ja

Pulse Ox Sensor: Ja

Vandtæthed: 10 ATM (ned til 100 meter)

Navigationssystemer: Tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo)

Sportsprofiler: Alle (Løb, Trailløb, Løbebånd, Indendørs løb, Cykling, indendørs cykling, MTB, SUP, Styrketræning, svømning, Alpin ski, Langrend ski m.fl.)

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God
Tilbud
Garmin QuickFit 26mm Brunt Læder
DKK 669,-
DKK 550,-
Udsolgt
Garmin Quickfit 26mm Silikone Black
DKK 419,-