Tilbud

Garmin Fenix 6S Sapphire - Rosaguld/Grå

Varenummer: 010-02159-21

Garmin Løbeure og remme
DKK 6.699,- DKK 5.999,- Pris ex. moms

 

Garmin Fenix 6S er uret til dig som ønsker det hele i en overskuelig størrelse. Uret har fået nogle helt nye features og funktioner siden Garmin Fenix 5S Plus.

Uret er selvfølgelig udstyret med de bedste ting fra forgængeren. Her snakker vi håndledsbaseret pulsteknologi og TopoActive europakort, i farver, med Trendline ruteguidance så du er sikret de bedste stier og ruter på baggrund af de mange løbere ude i Europa.

Fenix 6S registrerer din VO2-maks som nu også justeres ud fra varme og højde. Funktionen, træningsstatus, evaluerer din træningshistorik og præstationsindikatorer. Disse data giver dig så en besked om hvorvidt du træner produktivt eller om du overanstrenger dig.

Du får efter endt træning også mulighed for at se om din træning påvirker din udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback.

Uret er desuden udstyret med Garmin Pay samt Musik. Disse smart-funktioner gør livet nemmere idet du ikke behøver dit kreditkort og telefon med musik. Du har det hele samlet rundt om håndleddet.

Garmin Fenix 6S har indbyggede navigationssensorer. Dette omfatter tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo), som alle er med til at gøre det muligt at spore i mere krævende omgivelser end med GPS alene.

Hvad er nyt ved Fenix 6S?   

Uret er først og fremmest blevet opdateret i designet. Uret er blevet mere atletisk i pasformen og har fået nye layouts, så du er sikret den nyeste og nemmeste måde at bliver orienteret under din aktivitet.

Uret har fået nye opdaterede TOPO kort.

Hvis vi kigger på nye features så er Fenix 6S blevet opdateret med PulsOx samt en optimeret måde at estimere din VO2-Max vha. varme og højde. PulsOx kan give dig oplysninger omkring Iltniveauet i blodet.  

Robustheden er også forbedret i Fenix 6S og er nu godkendt til militære standarder ud fra tests ift. tryk, regn, fugt, varme og kulde.

Fenix 6S er blevet mere intelligent ift. Batterilevetid. Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over hvor længe batteriet har før det løber tør for strøm.

Lagringen er også blevet forbedret. Hvor Fenix 5S Plus havde 16 GB til musik mm. Har Fenix 6S Sapphire 32 GB

PacePro er også en ny feature ved Fenix 6S Sapphire. PacePro giver dig et estimat over dine pace på en given rute, og på den måde guide dig på bedste vis. Uret tager udgangspunkt i det pace du indstiller uret til at vise dig, og vil så baggrund af højdeprofilen på ruten estimere de forskellige pace du skal løbe i.

 

Specifikationer

Batterilevetid: Smartwatch tilstand u. GPS: Op til 9 dage | GPS + Glonass: Op til 25 timer |GPS + Glonass + Musik: Op til 6 timer |UltraTrac GPS: Op til 50 timer

QuickFit: 20 mm

Vægt: 61 g (kun urkasse: 44 g)

Urkransmateriale: Rustfrit Stål

Urglasmateriale: Buet safirkrystal

Urskive diameter: 42 mm

Display størrelse: 1,2” – 240x240 pixels

Bluetooth, Wifi, ANT+: Ja

Pulse Ox Sensor: Ja

Vandtæthed: 10 ATM (ned til 100 meter)

Navigationssystemer: Tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo)

Sportsprofiler: Alle (Løb, Trailløb, Løbebånd, Indendørs løb, Cykling, indendørs cykling, MTB, SUP, Styrketræning, Svømning, Alpin ski, Langrend ski m.fl.)

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God
Tilbud
Garmin Quickfit 20mm Silikone - Pink
DKK 419,-
DKK 400,-
Garmin QuickFit 20mm i gråt ruskind
DKK 669,-
Garmin Charging/Data Cable
DKK 249,-
Garmin Quickfit 20mm White Silicone
DKK 419,-
Garmin Quickfit 20mm Black Silicone
DKK 419,-