Tilbud

Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium - Grå/Orange

Varenummer: 010-02158-14

Garmin Løbeure og remme
DKK 7.499,- DKK 6.269,- Pris ex. moms

 

Garmin Fenix 6 Sapphire er uret til dig som ønsker det hele i et robust og topklasse sportsur. Uret har fået nogle helt nye features og funktioner siden Garmin Fenix 5 Plus Sapphire.

Uret er selvfølgelig udstyret med de bedste ting fra forgængeren. Her snakker vi håndledsbaseret pulsteknologi og TopoActive europakort, i farver, med Trendline ruteguidance så du er sikret de bedste stier og ruter på baggrund af de mange løbere ude i Europa.

Fenix 6 Sapphire registrerer din VO2-maks som nu også justeres ud fra varme og højde. Funktionen, træningsstatus, evaluere din træningshistorik og præstationsindikatorer. Disse data giver dig så en besked om hvorvidt du træner produktivt eller om du overanstrenger dig.

Du får efter endt træning også mulighed for at se om din træning påvirker din udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback.

Uret er desuden udstyret med Garmin Pay samt Musik. Disse smart-funktioner gør livet nemmere idet du ikke behøver dit kreditkort og telefon med musik. Du har det hele samlet rundt om håndleddet.

Garmin Fenix 6 Sapphire har indbyggede navigationssensorer. Dette omfatter tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo), som alle er med til at gøre det muligt at spore i mere krævende omgivelser end med GPS alene.

 

Hvad er nyt ved Fenix 6 Sapphire?   

Uret er først og fremmest blevet opdateret i designet. Uret er blevet mere atletisk i pasformen og har fået nye layouts, så du er sikret den nyeste og nemmeste måde at bliver orienteret under din aktivitet. Fenix 6 Sapphire er blevet 17 % større i displayet. Det vil sige at displayet nu er en 1,3 ” skærm og ikke en 1,2” skærm. Dette gør en kæmpe forskel i måden at opleve skærmen og farverne. Det hele er blevet mere klart og tydeligt.

Uret har fået nye opdaterede TOPO kort.

Hvis vi kigger på nye features så er Fenix 6S blevet opdateret med PulsOx samt en optimeret måde at estimere din VO2-Max vha. varme og højde. PulsOx kan give dig oplysninger omkring Iltniveauet i blodet.  

Robustheden er forbedret i Fenix 6 og er nu godkendt til militære standarder ud fra tests ift. tryk, regn, fugt, varme og kulde.

Fenix 6 er blevet mere intelligente ift. Batterilevetid. Du kan derfor hurtigt danne dig et overblik over hvor længe batteriet har før det løber tør for strøm.

Lagringen er blevet forbedret. Hvor Fenix 5 Plus havde 16 GB til musik mm. Har Fenix 6 Sapphire 32 GB.

PacePro er en ny feature ved Fenix 6 Sapphire. PacePro giver dig et estimat over dine pace på en given rute, og på den måde guide dig på bedste vis. Uret tager udgangspunkt i det pace du indstiller uret til at vise dig, og vil så baggrund af højdeprofilen på ruten estimere de forskellige pace du skal løbe i.

 

Batterilevetid: Smart watch tilstand u. GPS: Op til 14 dage | GPS + Glonass: Op til 36 timer |GPS + Glonass + Musik: Op til 10 timer |UltraTrac GPS: Op til 72 timer   

QuickFit: 22 mm

Vægt: 72 gram (Urkasse: 49 gram

Urkransmateriale: Titanium

Urglasmateriale: Buet safirkrystal

Urskive diameter: 47 mm

Display størrelse: 1,3” – 260x260 pixels

Bluetooth, Wifi, ANT+: Ja

Pulse Ox Sensor: Ja

Vandtæthed: 10 ATM (ned til 100 meter)

Navigationssystemer: Tre-akset kompas, gyroskop og trykhøjdemåler samt multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo)

Sportsprofiler: Alle (Løb, Trailløb, Løbebånd, Indendørs løb, Cykling, indendørs cykling, MTB, SUP, Styrketræning, Svømning, Alpin ski, Langrend ski m.fl.)

Note: HTML ikke oversat!
Dårlig God
Tilbud
Garmin QuickFit 22mm Silikone Sort
DKK 419,-
DKK 400,-
Tilbud
Garmin QuickFit 22mm Silikone Flammerød
DKK 419,-
DKK 400,-
Udsolgt
Garmin QuickFit 22mm Brunt Læder
DKK 669,-
DKK 550,-
Tilbud
Garmin Quickfit 22mm Carbon Grå Titanium...
DKK 1.959,-
DKK 1.699,-
Garmin QuickFit 22mm Silikone Neongul
DKK 419,-